Netwerk in arbeidsrecht


Netwerkleider
 

  • Yvette Dissel, Advocaat en Partner, Boontje Advocaten & Mediators

 

Inhoud

Dit netwerk van Legal professionals is bedoeld voor iedereen die regelmatig met arbeidsrechtelijke kwesties te maken heeft, bijvoorbeeld: Advocaten, hoofden van hr-afdelingen en juridische afdelingen, hr-businesspartners, directieleden, directeuren, bedrijfsjuristen, of andere  professionals die te maken hebben met arbeidsrecht.

 

In dit netwerk van professionals behandelen wij actuele kwesties in de sector en delen wij praktische ervaringen over hoe er het verstandigst kan worden gehandeld vanuit het oogpunt van de verschillende betrokken partijen.

 

De netwerkleider is verantwoordelijk voor een deel van de inhoud op het netwerk. Daarnaast zijn er presentaties van zowel netwerkleden als externe sprekers. Als deelnemer aan het netwerk kunt u invloed uitoefenen op de inhoud, hetzij door relevante onderwerpen te kiezen, hetzij door geschikte sprekers te kiezen. 

 

Lijst met onderwerpen voor volgend seizoen: 

  • Actuele Rechtspraak
  • Ervaringen met herstructurering in COVID-crisis
  • Klokkenluiders
  • Werknemers houding en gedragscode op de werkplek
  • Beoordeling van individueel ontslagrecht
  • Ziekteverzuim - ontslagfouten vermijden
  • Internet als plaats delict - ontslag wegens wangedrag en sociale media

 

Target

Doel van het opleidingsnetwerk is een forum op hoog niveau te creëren en in stand te houden waar actuele onderwerpen, problemen en onderhandelingssituaties op het gebied van het arbeidsrecht op hoog niveau en met een praktische aanpak ten behoeve van de deelnemers worden besproken en waar werkbare "Best-case"-oplossingen voor concrete uitdagingen worden uitgewerkt. Dit netwerk van vakmensen heeft tevens ten doel praktische ervaringen uit te wisselen, nieuwe competenties en vaardigheden te ontwikkelen, en vertrouwensrelaties en vruchtbare relaties tussen de deelnemers aan het netwerk op te bouwen.

 

U verbetert niet alleen uw professionele knowhow, maar krijgt ook toegang tot gedegen, actuele en praktijkrelevante kennis uit de sector via een evenwichtig netwerk van belanghebbenden. Elk seizoen houden we 4 effectieve en gerichte netwerkbijeenkomsten, die elk 6 uur duren. Elke netwerkbijeenkomst omvat vijf uur voortgezette beroepsontwikkeling goed voor 5 PO-punten, dit betekent dat u aan het eind van onze netwerkbijeenkomsten in totaal 20 PO-punten heeft verzameld.

 

Doelgroep

Deze groep bestaat uit hoofden van hr-afdelingen en juridische afdelingen, hr-businesspartners, bedrijfsjuristen, directieleden, directeuren, bedrijfsjuristen, gespecialiseerde juristen voor arbeidsrecht van bedrijven die zich intensief met dit onderwerp bezighouden.


Zolang er plaatsen vrij zijn en er in het lopende seizoen ten minste twee bijeenkomsten plaatsvinden, is het mogelijk om zowel aan het begin van elk seizoen als tijdens het seizoen lid te worden van het netwerk. Deelname aan het netwerk is persoonlijk, zodat iedereen de kans krijgt om het netwerk optimaal te benutten. 

 

Materialen

Alle deelnemers ontvangen een map met de relevante documenten en materialen zoals presentaties, draaiboeken enz.

 

Houd me op de hoogte

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten?

Houd me op de hoogte

SCHRIJF ME IN

De cursus is gehouden, maar mocht je interesse hebben om deze te laten resetten, laat het ons dan weten. Klik hieronder op "Schrijf mij op" en vul de velden in.

 

SCHRIJF ME IN

lectures

20

 

Novotel Convention Centre
Europaboulevard 10
1083 AD Amsterdam


1ste bijeenkomst

donderdag d 8. september 2022

Uur 12:30 - 18:30

Incl. Borrel


2de bijeenkomst

dinsdag d 8. november 2022

Uur 12:30 - 18:30

Incl. Borrel


3de bijeenkomst

woensdag d 25. januari 2023

Uur 12:30 - 18:30

Incl. Borrel


4de bijeenkomst

dinsdag d 25. april 2023

Uur 12:30 - 18:30

Incl. Borrel


prijs excl. btw, euro

2.390

 

 

Network