Beleid persoonsgegevens

 

Eigenaarsinformatie

Deze website wordt verzorgd door:

JUC NL B.V.
John M. Keynesplein 12
1066 EP Amsterdam

Telefoon: +31 (6) 34254718
e-mail: juc@juc.nl

 

Privacybeleid

JUC beschermt uw privacy en wanneer u uw persoonlijke informatie aan JUC verstrekt, streven we ernaar om u een veilig gevoel te geven bij het beschermen van uw gegevens. Daarom hebben we een databeleid opgesteld waarin je kunt lezen over ons cookiebeleid, persoonsgegevensbeleid en voorwaarden voor het ontvangen van nieuwsbrieven en interactie met contactformulieren. Over het algemeen, geeft het een beeld van hoe we uw persoonlijke informatie vastleggen, waarvoor we de informatie gebruiken, en hoe er met uw informatie wordt omgegaan.
 
 
Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om onze inhoud en advertenties te personaliseren,   het vertonen van social-mediafuncties en om het internet verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze website met onze sociale media partners, advertentiepartners en analyse partners. Onze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.

 

Cookies zijn kleine tekstbestanden die gebruikt kunnen worden door websites om de gebruikservaring effieciënter te maken. De wet dicteert dat we cookies op uw apparaat mogen opslaan indien deze strikt noodzakelijk zijn voor het verzekeren van de levering van de door u gevraagde dienst. Voor alle andere soorten cookies, moeten we uw toestemming verkrijgen. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies vertoond op onze website, worden ingesteld door diensten van derden.

 

U kunt uw toestemming over de cookie verklaring op onze website op elk moment wijzigen of intrekken. Lees meer over wie we zijn, hoe je ons kan contacteren en hoe we persoonlijke gevens verwerken in ons privacybeleid – Klik hier:

 

Beleid persoonsgegevens

JUC verzamelt persoonlijke informatie via verschillende kanalen. De informatie wordt verzameld en verwerkt in overeenstemming met de toepassende wetgeving en richtlijnen.

 

Wanneer u JUC.nl bezoekt en uw persoonlijke gegevens verstrekt, accepteert u ook ons ​​privacybeleid. JUC streeft ernaar transparant te zijn met betrekking tot het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens. U heeft in deze context toegang tot, inzicht in en controle over uw eigen gegevens.

 

JUC verzamelt persoonsgegevens via (1) de website wanneer u op de website surft, uw profiel aanmaakt of een product bestelt. We registreren ook uw IP-adres, dat we gebruiken om problemen op onze servers te diagnosticeren en voor het beheer van onze website, (2) wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrieven en verzoekt om andere marketing te ontvangen, verzamelen we naam en e-mailadres evenals uw voorkeuren voor juridische onderwerpen, (3) e-mail verstuurd naar onze voornaamste e-mail en medewerkers ten behoeve van een goede dialoog met deelnemers en niet-deelnemers, (4) registratie- en contactformulieren, inclusief chat, op de website om de deelname te registreren of vragen behandelen over cursussen, conferenties, certificeringen en netwerken, waar we gegevens verzamelen en opslaan om te kunnen documenteren aan welke permanente educatie-activiteiten u hebt deelgenomen. Dit wordt onder andere gedaan om aan de advocatuur te kunnen bewijzen dat je je verplichte nascholing hebt gevolgd.

 

Op JUC.nl staan ​​links naar andere websites. JUC neemt geen verantwoordelijkheid voor de bescherming van gebruikers van die sites of voor de inhoud van die websites, en we wisselen geen informatie uit met hen of andere sites.

 

Gebruik van persoonlijke informatie

Persoonlijk identificeerbare informatie wordt alleen aan derden verstrekt als dit nodig is om de dienst of activiteit te kunnen leveren waarvoor de geregistreerde zich heeft aangemeld, en de informatie zal alleen door derden worden gebruikt voor het specifieke doel. We verzamelen persoonlijke informatie b.v. via de gegevens die je ons hebt gegeven bij inschrijving, aankoop of deelname aan een cursus, conferentie, certificering of netwerk.

 

Wat betreft JUC-evenementen zullen uw naam, functie en bedrijf op deelnemerslijsten verschijnen, en zal aan derden worden verstrekt. De derde partij in dit geval zijn andere deelnemers en docenten bij dezelfde activiteit. In geïsoleerde gevallen en waar het het doel van de activiteit kan bevorderen, zullen contactgegevens ook op de deelnemerslijsten verschijnen in de vorm van het e-mailadres en telefoonnummer dat aan JUC is verstrekt.

 

De informatie wordt ook gebruikt om u en andere gebruikers van de website beter te leren kennen. Het kan zijn in termen van analyse en onderzoek gericht op het verbeteren van onze diensten en inhoud die gericht is op uw interesses.

 

Gebruik van foto's van evenementen

JUC gebruikt continu beeld en video van haar eigen evenementen en activiteiten in print en digitale media. Door middel van foto's en video, vertellen we de goede verhalen van evenementen en informeren we over evenementen en activiteiten. JUC publiceert alleen normale foto's van mensen. Het cruciale criterium voor publicatie is dat afgebeelde personen zich vanuit een normaal standpunt niet redelijkerwijs blootgesteld, uitgebuit of geschonden mogen voelen.

 

Deelnemers aan evenementen van JUC geven toestemming aan JUC om foto's en video te publiceren van het evenement waar ze aanwezig zijn. Er zijn slechts weinig evenementen waar we foto's maken en op deze evenementen wordt bij je aanmelding vermeld dat je als deelnemer toestemming geeft aan JUC om foto's van het evenement te gebruiken. Als een deelnemer een gepubliceerde foto wilt laten verwijderen waar hij of zij zich bevindt, kunt u contact opnemen met JUC. Dan wordt de foto volledig van internet verwijderd voor zover mogelijk.

 

Data opslag

JUC slaat gegevens op een veilige manier op. We slaan uw persoonlijke informatie op met beperkte toegang, die zich in gecontroleerde faciliteiten bevindt, en onze veiligheidsmaatregelen worden voortdurend gecontroleerd om te bepalen of onze gebruikersinformatie correct wordt behandeld, terwijl uw rechten als gebruiker steeds worden gerespecteerd.

 

Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor bevoegde medewerkers van JUC en worden alleen gedeeld met derden voor zover dit nodig is om de geregistreerde van dienst te zijn.

 

JUC.nl is versleuteld via Hypertext Transfer Protocol Secure (https) dat ervoor zorgt dat de informatie die op de website wordt ingevoerd of geladen, Het voorkomt onbevoegden de gegevens van de webserver naar de client te kunnen brengen.

 

JUC meldt actief en per direct als er sprake is van een lek van persoonsgegevens, zowel naar jou als naar de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Uw persoonlijke gegevens worden verwijderd wanneer we deze niet langer voor het doeleinde hoeven te verwerken. Statistische gegevens kunnen echter langer in geanonimiseerde vorm worden verwerkt en opgeslagen.

 

Voorwaarden voor het ontvangen van nieuwsbrieven

Met onze nieuwsbrieven wil JUC interesse wekken in ons bedrijf. Onze nieuwsbrieven bevatten kennis over b.v. recht, permanente educatie en nog veel meer, evenals algemene updates over onze diensten.

 

Door u te abonneren op de nieuwsbrief van JUC, accepteert u deze voorwaarden voor onze verwerking van uw persoonlijke gegevens. Ook geeft u een e-mailadres, naam en eventueel een selectie van juridische onderwerpen op waarover u op de hoogte wilt worden gehouden. Deze informatie wordt gebruikt om de inhoud te ontwerpen en te personaliseren, zodat u op maat gemaakte en relevante informatie ontvangt.

 

U kunt zich op elk moment weer afmelden voor de nieuwsbrief door op de link "uitschrijven" te klikken die bij elke nieuwsbrief staat of door uw verzoek te sturen naar het opgegeven e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden bewaard totdat u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, waarna deze worden verwijderd uit JUC.

 

Klachtenreglement

U heeft het recht om geïnformeerd te worden over welke informatie JUC over u opslaat. Als de informatie misleidend is, heeft u het recht om deze te laten corrigeren. Ten slotte heeft u het recht om informatie over u te laten verwijderen als deze informatie niet langer relevant is. U heeft het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van persoonsgegevens. Bezoek de website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

 

Contact

Verantwoordelijk voor datamanagement bij JUC:

Lars Fogtmann

E-mail: lf@juc.dk

Als u van mening bent dat ons gegevensbeleid kan worden verbeterd, stuur dan gerust uw suggesties naar lf@juc.dk. We zullen ons beleid voortdurend bijwerken in overeenstemming met de toepasselijke richtlijnen en wetgeving.