Over JUC

Carriere bij JUC

Terug

JUC zoekt een gemotiveerde netwerk consultant, kantoor Amsterdam

Het bedrijf werd in 2001 opgericht in Kopenhagen en vandaag is JUC het premium merk dat continue juridische bijscholing en training levert aan advocaten, paralegals, en ander legal specialisten door middel van cursussen, netwerken, certificeringen en conferenties.

Feiten en cijfers

Elk jaar houden we professionele juridische evenementen voor meer dan 15.000 deelnemers, verdeeld over 200 verschillende cursussen, 140 professionele juridische netwerken en 20 conferenties in Scandinavië en Duitsland. Daarnaast bieden we toegang tot digitale cursussen en lessen via ons e-learningplatform eJUC - in totaal meer dan 300 lessen op alle rechtsgebieden. We hebben meer dan 800 speciaal geselecteerde deskundige docenten, bestaande uit advocaten, accountants, rechters, economen, professoren en leiders van erkende advocatenkantoren, universiteiten, audithuizen, rechtbanken, publieke organisaties en particuliere bedrijven.

Visie & Missie

De visie voor JUC is: De voorkeurspartner zijn voor juridische opleidingen in Europa. Onze missie is: Onze gasten inspireren en ontwikkelen voor morgen. Cultuur en waarden: Bij JUC geven we echt om relaties met onze teamgenoten, klanten en leveranciers. We werken altijd aan de grootste professionele klanttevredenheid en we benaderen de manier waarop we zaken doen met deze kernwaarden:

 • We werken samen als een team.

 • We zijn loyaal, eerlijk en open.

 • We zijn altijd klaar voor veranderingen.

Functie

Als Sales Consultant Bij JUC sta je dagelijks in contact met de beste Legal professionals van Nederland om samen te sparren over de permanente educatie mogelijkheden die JUC aanbied. Samen gaan we aan de slag om nieuwe producten op de markt te brengen en JUC een gevestigde naam op de Nederlandse markt te maken.

Carrieremogelijkheden

Met ons nieuwe kantoor in Nederland komt het beste van 2 werelden samen. De sfeer, doorgroeimogelijkheden, en ontwikkelingen van een start-up en de ‘’Proof of concept’’, processen, en ondersteuning van een bestaand bedrijf.
Dit zorgt niet alleen voor geweldige mogelijkheden om door te groeien met het bedrijf maar zorgt er ook voor dat jij de support krijgt die je nodig hebt en verdient.

Verantwoordelijkheden

 • Je analyseert klantbehoeftes en adviseert (potentiële) klanten over de producten en diensten van JUC.

 • Je zorgt voor new business voor onze producten en diensten.

 • Je benadert klanten die deel hebben genomen aan onze professionele netwerken en zorgt er voor dat zij volgend jaar weer meedoen.

 • Je zorgt voor de administratieve afhandeling waaronder verwerking van gesprekken, e-mails, offertes, orders en contracten.

De ideale kandidaat

Deze rol is een geweldige kans voor een succesvolle sales topper die zelfstandig wil werken en tegelijkertijd binnen een succesvol bedrijf wil opereren. Hieronder hebben we de belangrijkste vereisten voor de ideale kandidaat beschreven. Professionele achtergrond en vaardigheden:

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt een positieve, proactieve en gedisciplineerde werkhouding.

 • Je werkt gestructureerd en zorgt er voor dat dat er gebeurt wat gedaan moet worden.

 • Je bezit uitstekende communicatieve- en overtuigingsvaardigheden.

 • Je bent bereid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen.

 • Heeft 1 tot 3 jaar telesales ervaring (consultative selling/needs-based selling approach).

 • Bewezen track record in de verkoop.

 • Vloeiend Nederlandsen goede Engelse vaardigheden.

Contact

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met:

Rick Ham: +31 20 808 1860

Stuur je sollicitatie en CV naar apply@juc.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!