19 maart 2023

Development Manager, Amsterdam

Deel op sociale media

in
t
f

Development Manager

Ben jij een dynamische en resultaatgerichte professional die een significante impact wil maken op de Nederlandse zakelijke gemeenschap? We zijn op zoek naar een Ontwikkelingsmanager met een gespecialiseerde focus op productontwikkeling. In deze rol heb je de primaire verantwoordelijkheid om ons professionele netwerk te cultiveren en onze juridische onderwijsprogramma's in nauwe samenwerking met de rest van de organisatie te verbeteren. Sluit je aan bij ons als een van de drijvende krachten achter de voortdurende groei van JUC.

Over de rol

In deze rol speel je een centrale rol in de voortdurende groeireis van JUC, binnen de levendige Nederlandse gemeenschap op ons kantoor in Amsterdam. Als leider in onze sector moet je snel kunnen leren en een proactieve doorzetter zijn, gespecialiseerd in het verbeteren van onze educatieve aanbiedingen en professionele netwerken.

Je taken zullen bestaan uit het uitvoeren van diepgaande marktanalyses om opkomende trends en kansen binnen de Nederlandse juridische en professionele gemeenschappen te identificeren. Dit zal bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe netwerken op maat van de Nederlandse markt. Je wordt een expert in productinnovatie en verbreedt je kennis door onderzoek naar nieuwe zakelijke gebieden. Je zult ook regelmatig in gesprek gaan met toonaangevende experts in verschillende vakgebieden, met name de rechten.

De functie omvat een mix van bureau- en veldonderzoek, waarbij je relaties opbouwt met onze leden en belanghebbenden om eventuele behoeften te ontdekken die kunnen leiden tot spannende kansen in nieuwe zakelijke gebieden. Je werkprocessen worden gekenmerkt door "design thinking", waarbij jij de belangrijkste speler bent in het verzamelen van informatie en het "conceptualiseren" van alle gegevens tot innovatieve bedrijfsstrategieën.

Over jou

  • Je blinkt uit in het beheren van meerdere taken en projecten tegelijk, zodat er niets door de mazen valt.

  • Je gedijt in netwerken en het opbouwen van relaties met invloedrijke figuren in de zakenwereld.

  • Je bent zelfgestuurd, analytisch, reflectief en doelgericht.

  • Je hebt een marktgerichte mindset met een scherp commercieel inzicht, gecombineerd met bovengemiddelde nieuwsgierigheid.

  • Je bent een uitvoerder, enthousiast en toegewijd om nieuwe wegen en kansen te verkennen.

  • Je hebt mogelijk ervaring in business development en toont begrip en flair voor verkoop en communicatie.

  • Je hebt ervaring met gegevensverzameling, marktonderzoek, projectmanagement of concurrentieanalyse.

Een bachelor- of masterdiploma in marketing, communicatie, ondernemerschap, innovatie of vergelijkbaar biedt je een solide basis om uit te blinken in deze dynamische positie.

Ben je klaar voor nieuwe uitdagingen?

Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met de Head of The Netherlands:

Rick Ham  +316 39 29 24 39

Stuur je sollicitatie en cv naar apply@juc.dk en vermeld "Sollicitatie voor Development manager" in het onderwerp. We willen zo snel mogelijk beginnen en voeren daarom doorlopend interviews. We kijken uit naar je sollicitatie!

Over JUC

JUC is een gespecialiseerd opleidingsbedrijf opgericht in 2001. We zijn een toonaangevende aanbieder van cursussen, netwerken en conferenties voor juridische professionals, accountants en een breed scala aan andere experts. Elk jaar organiseren we evenementen voor meer dan 15.000 deelnemers in meer dan 200 verschillende cursussen, 100 professionele netwerken en 20 conferenties in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Nederland en België.

Solliciteer hier

Stuur je sollicitatie en CV naar apply@juc.dk

Meer weten?

Als eindverantwoordelijke van JUC in Nederland focus ik mij op de samenstelling en kwaliteit van onze Specialisten Netwerken, evenals de dynamiek tussen de professionals. Graag vertelt een van onze vakkundige Network consultants u meer over welk Netwerk bij u past.

Rick Ham

Rick Ham
Head of Office
Telefoon: +31 20 888 1027
E-mail: rh@juc.nl

Deel op sociale media

in
t
f