Klantervaringen

something something

Wat deelnemers van onze netwerken over ons zeggen:

In moeilijke tijden heeft het JUC-netwerk een evenement van hoge kwaliteit georganiseerd met docenten van topniveau. De combinatie van theorie en praktijk door het werken van de deelnemers aan case studies maakte het evenement zeer tastbaar en onderhoudend. De levendige uitwisseling met de docenten en de andere deelnemers zorgde voor een werkelijk interessante, internationale uitwisseling van ervaringen voor mij als beroepsbeoefenaar.

Florian Roetzer

Advocaat/Specialist, handels- en vennootschapsrecht

Een netwerk dat pretentieloos het aangename met het nuttige combineert: Elkaar leren kennen, meningen en ervaringen uitwisselen, in een aangename sfeer discussiëren over geselecteerde uitdagende en interessante onderwerpen.

Andreas Gründel

Leider, Vastgoed & financieringsrecht

De bijeenkomsten van de Groep bouwrecht van het JUC waren dit jaar zeer goed georganiseerd. Ik kijk uit naar de voortzetting in het nieuwe jaar.

Kristina Baurschmidt

Partner, bouw- en architectenrecht

Het delen van ervaringen is een hoeksteen voor succes - JUC heeft een goede netwerkgroep opgebouwd en biedt het optimale kader. De deskundigheid is groot. De onderwerpen zijn relevant. De deelnemers komen met concrete ervaringen die tot een levendig debat leiden. Dat is de reden dat ik nog een seizoen bij het netwerk blijf.

Jan Ebering

Leider, hoofd bouw en faciliteitenbeheer

In het netwerk ontmoet ik gelijkgestemden die bekwame perspectieven uit de praktijk toepassen. Ik kan dit gebruiken in mijn dagelijks werk. Het voldoet absoluut aan mijn verwachtingen, overtreft ze zelfs, om in het netwerk van JUC te zitten. Ik kijk uit naar de volgende keer.

Harald Nieber

Advocaat en Notaris

Uitwisseling van ervaringen en meningen onder praktijkmensen en professionele ontwikkeling - het Employment Law Network biedt deze interessante combinatie voor praktijkmensen door ervaren rechters, advocaten, HR-professionals en andere betrokkenen op het gebied van HR te laten presenteren en discussiëren over praktijkrelevante onderwerpen.

Sebastian Kroll

Advocaat en Specialist, arbeidsrecht