Opleidingsverplichtingen

Verplichte opleiding voor advocaten

De netwerken voor permanente vorming van het JUC beantwoorden aan de eisen voor permanente educatie vorming in het kader van de verplichte permanente vorming voor gespecialiseerde juristen. Gespecialiseerde advocaten zijn onderworpen aan de verplichting om regelmatig permanente educatie te volgen.

JUC ontwikkelt een verscheidenheid aan evenementen en activiteiten die voldoen aan de eisen van uw permanente educatie verplichting. U krijgt een waardevol netwerk van contacten en knowhow over de meest recente wetgevingsactiviteiten, jurisprudentie en beste praktijken worden. Lees meer over JUC-netwerken en ontdek of er een voor u bij zit.

Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van ons portfolio van netwerken, zodat deze altijd up-to-date zijn en aan uw verwachtingen voldoen. Wilt u meer informatie over de verplichte opleiding of heeft u een specifieke vraag over een netwerk, neem dan contact met ons op. Ook als u op zoek bent naar een netwerk dat wij nog niet aanbieden, of zelf les wilt geven, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via: juc@juc.nl