Over JUC

Historie

JUC is in 2001 opgericht in Denemarken als gespecialiseerde aanbieder van juridische trainingen. JUC is momenteel gevestigd in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Wij bieden een breed scala aan cursussen, conferenties, seminars en netwerken.

Onze werkwijze

JUC biedt u een nieuwe, innovatieve en interactieve manier om uw opleiding voort te zetten en tegelijkertijd een veerkrachtig professioneel netwerk op te bouwen, want succes hangt niet alleen af van kennis en kunde. Succesvol netwerken in de relevante branche wordt steeds belangrijker, zowel voor uw persoonlijke succes als die van uw bedrijf. Het overweldigende succes in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Duitsland en de veelbelovende introductie van het concept in Nederland toont de kracht van onze methodes. 

Onze aanpak stelt u in staat om gedurende een langere periode persoonlijke contacten met relevante experts en andere professionals uit uw rechtsgebied op te bouwen. Tegelijkertijd blijf u op de hoogte van actuele onderwerpen en kun je actief mee de inhoud vormgeven. 

Alle evenementen bij JUC NL voldoen aan de accreditatie eisen van de Nederlandse orde van advocaten en leveren de daarbij behorende NOvA PO-punten op.