Over JUC

Meer dan 20 jaar juridische bijscholing

Praktijkgericht onderwijs met een hoog vakinhoudelijk niveau

Meer dan 20 jaar ervaring met juridische bijscholing

JUC werd opgericht in 2001 en is vandaag de dag de toonaangevende aanbieder van cursussen, netwerken, conferenties en certificeringen voor advocaten, juristen, accountants en tal van andere professionele vakmensen in Scandinavië, Duitsland, Nederland en België.

JUC is gespecialiseerd in het bieden van praktijkgericht onderwijs aan iedereen die zijn juridische vaardigheden en kennis verder wil ontwikkelen.

Naast het aanbieden van juridische nascholing heeft JUC ook aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers. We geloven dat communicatie, leiderschap en samenwerking belangrijke vaardigheden zijn om te beheersen voor elke professionele carrière, en daarom bieden we ook training op deze gebieden.

Speciaal geselecteerde docenten

We hebben meer dan 500 speciaal geselecteerde docenten, waaronder advocaten, juristen, accountants, rechters, economen, professoren en leiders van toonaangevende advocatenkantoren, universiteiten, accountantskantoren, rechtbanken, overheidsorganisaties en particuliere bedrijven.

Onze ervaren docenten zijn bekwame professionals met expertise op verschillende juridische specialismen. Ze hebben uitgebreide ervaring die ze delen met de deelnemers, waardoor het onderwijs uiterst praktijkgericht, relevant en verhelderend is. Dit draagt bij aan JUC als de voorkeursaanbieder van verplichte nascholing.

JUC - Juridisch Opleidingscentrum

We organiseren jaarlijks vakinhoudelijke evenementen voor meer dan 15.000 deelnemers, verdeeld over 500 verschillende cursussen, 140 vaknetwerken en 20 conferenties in Scandinavië, Duitsland, Nederland en België.

Daarnaast bieden we, via ons e-learningplatform eJUC, toegang tot de bespreking en interpretatie van meer dan 350 van de meest principiële uitspraken in rechtszalen, over alle rechtsgebieden heen.