28 september 2023

Network Manager, Amsterdam

Deel op sociale media

in
t
f

Als Netwerkmanager heb je de verantwoordelijkheid om onze netwerkbijeenkomsten in Nederland professioneel te faciliteren. Je onderhoudt nauw contact met de netwerkleden, en je streeft ernaar om de voordelen voor hen maximaal te benutten.

Jouw rol

Je belangrijkste taak is het leiden van netwerkbijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland, met Amsterdam als centraal punt. Daarnaast omvat je rol:

Het afhandelen van administratieve en statistische taken, inclusief bureau- en veldonderzoek.

Het aangaan van gesprekken met experts binnen hun respectieve vakgebieden, waaronder CEO's, leiders, vooraanstaande onderzoekers en topadvocaten in verschillende sectoren, om actuele trends en kwesties te bespreken.

Hoewel juridische expertise niet vereist is, is een natuurlijke interesse en het vermogen om nieuwe kennis te verwerven en toe te passen van groot belang. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van alle netwerkbijeenkomsten, inclusief het zelfstandig maken van presentatiematerialen en agenda's.

Je kunt jezelf herkennen in het volgende

Je bent extravert, toegankelijk, nieuwsgierig en zelfverzekerd. Tijdens netwerkbijeenkomsten motiveer je jezelf om de professionele standpunten van leden te presenteren en streef je naar kennisuitwisseling en het aangaan van nieuwe relaties.

Je hebt zakelijk inzicht en begrijpt de belangrijkste functies en disciplines binnen organisaties. Je bent bedreven in het faciliteren van de uitwisseling van theoretische en praktische kennis op een betrouwbare manier. Bovendien ben je een effectieve communicator met interesse in het zakelijke landschap.

Dankzij je inspanningen en je vermogen om anderen te inspireren, betrek je deelnemers tijdens bijeenkomsten, of ze nu observante of enthousiaste leden zijn. Je geniet van de aandacht en kunt netwerkleden uitdagen met vragen en discussies. Je begrijpt ook wanneer het nodig is om een stap terug te doen en leden actief professionele onderwerpen te laten bespreken.

Het werken in een gestructureerde en systematische omgeving is voor jou vanzelfsprekend, en je hebt een natuurlijke affiniteit met IT-systemen en processen.Concrete ervaring in dienstverlening is een voordeel, zoals direct klantcontact of het geven van workshops aan groepen.

Concrete ervaring in dienstverlening is een pluspunt, bijvoorbeeld in direct klantcontact of het geven van workshops aan groepen.

Wat je kunt verwachten

Deel uitmaken van een groeiend bedrijf op een geweldige reis waar plezier en teamwork centraal staan, en waar samenwerking in ons DNA zit.

Deelnemen aan een gestructureerd ontwikkelingsprogramma en deel uitmaken van een lonende, op teamwerk gerichte omgeving waar ervaringen worden gedeeld.

Betaald verlof tussen Kerst en Nieuwjaar.

Elke vrijdag lunch van de zaak en maandelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Talrijke sociale evenementen voor alle medewerkers, waaronder vrijdagmiddagborrels, cafébezoeken, pub quizzen, hardloopwedstrijden, en meer.

Een groot jaarlijks evenement waar we samen met collega's uit heel Europa feest vieren.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Als je vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Senior Operations Director Torsten Nordfjeld: +45 27 12 67 69.

Stuur je sollicitatie en cv naar apply@juc.dk met als onderwerpregel "Netwerkmanager - NL". We streven naar een vroege start en zullen doorlopend sollicitatiegesprekken voeren.

We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen!

Over JUC

JUC is een gespecialiseerd cursus- en netwerkbedrijf opgericht in 2001. We zijn de toonaangevende aanbieder van cursussen, netwerken, conferenties en e-learning voor juristen, accountants en een breed scala aan andere professionals in Scandinavië. Na succesvolle groei in de afgelopen jaren zijn we nu actief in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Nederland en België. Onze groeireis is pas net begonnen - wil je met ons meedoen? Meer informatie over ons is te vinden op www.juc.nl.

Deel op sociale media

in
t
f