5 juni 2023

Sales Consultant, Amsterdam

Deel op sociale media

in
t
f

Ben je onze nieuwe Sales Consultant voor ons team in Amsterdam?

Word je gemotiveerd door een dynamische omgeving? Beschouw je jezelf als een mensenmens? Dan hebben we de juiste kans voor jou. 

Deze kans biedt je het beste van twee werelden: de levendige sfeer, carrièregroeimogelijkheden en innovatieve ontwikkelingen van een start-up, gecombineerd met de uitgebreide kennis en expertise van een internationaal erkend bedrijf.

Je nieuwe rol - waarom is dit een geweldige kans voor jou?  

Voordelen:

 • We bieden een fulltime baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende ongelimiteerde provisiestructuur en een hoog OTE-salaris van €4175.

 • Je wordt klaargestoomd voor de functie via een uitgebreid en intensief onboarding-programma, inclusief volledige training, cursussen, persoonlijke coaching en doorlopend betaalde reizen naar Kopenhagen.

 • Je zult regelmatig intensieve verkoopstraining ontvangen van onze ervaren fulltime sales coaches, die zich uitsluitend richten op het trainen en coachen van individuele JUC-verkopers.

 • Je wordt onderdeel van een professioneel team in een snelgroeiend en gerenommeerd internationaal bedrijf, waar je de mogelijkheid hebt om een carrière op te bouwen over landsgrenzen heen.

 • Bij JUC garanderen we aanzienlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor onze medewerkers, waaronder een ambitieus carrièrepad met mogelijkheden voor ontwikkeling tot Sales Coach, teamleider en werken in verschillende landen.

 • Je nieuwe collega's zullen gepassioneerd en inspirerend zijn, omdat we samen willen groeien. Bij JUC leg je levenslange relaties, waarbij je meer bent dan alleen collega's.

 • We hebben plezier tijdens het proces en vieren elkaars successen, omdat JUC bekend staat om een positieve en gastvrije sociale sfeer.

 • Je zult regelmatig sociale evenementen bijwonen, zoals het jaarlijks feest waar we met het hele JUC-team in Kopenhagen onze gezamenlijke successen vieren.

Je belangrijkste taken zullen zijn: 

 • Als sales consultant sta je in contact met advocaten en andere professionals om potentiële nieuwe leden te identificeren voor onze juridische trainingsbijeenkomsten.

 • Potentiële klanten identificeren, effectieve verkoopgesprekken voeren en verkoopcycli beheren om nieuwe verkopen af te sluiten. 

 • Gedegen productkennis hebben en bezwaren kunnen weerleggen. 

 • Werkrelaties met bestaande klanten onderhouden om te zorgen dat zij uitzonderlijke service ontvangen. 

Wat we van jou verwachten 

We zoeken iemand met een behulpzame aard en uitzonderlijke luistervaardigheden. We zoeken ook iemand die verantwoordelijkheid kan dragen voor zijn eigen taken en collega's kan ondersteunen. 

Belangrijke kwalificaties: 

 • Bewezen behulpzaamheid en sterke luistervaardigheden. 

 • Het vermogen om bij te dragen aan een leuk en dynamisch team. 

 • Een positieve instelling en gevoel voor humor. 

 • Een proactieve benadering bij het verantwoordelijk nemen voor eigen taken, klanten en collega's. 

Bovendien herken je jezelf in de volgende kwalificaties: 

 • Ervaring met salesactiviteiten. 

 • Vloeiende beheersing van het Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling. 

Hieronder kun je Kristoffers verhaal lezen over zijn leven als sales consultant bij JUC.

" Als Sales Consultant bij JUC ben je de meester van je eigen werkleven. We werken met bepaalde verkoopdoelen, maar uiteindelijk is het aan ons hoe we die bereiken. 

Het trainingsprogramma dat ik heb gevolgd was zeer uitgebreid en lonend. Ik kreeg de tools aangereikt die nodig waren om de rol zelfstandig te kunnen beheren. Bovendien zijn onze managers altijd hebben ze veel kennis van de producten. 

Mijn ontwikkelingsmogelijkheden zijn zeer goed geweest. Ik heb gemerkt dat mijn werk echt wordt erkend. Na kreeg ik promotie, wat me echt liet zien dat ik de juiste plek had gekozen en dat JUC hard werken zowel persoonlijk als financieel beloont. 

Met een goed basissalaris en een zeer haalbaar en zelfs beter provisiestelsel ben je echt gemotiveerd om elke dag net dat beetje extra inzet te tonen." 

- Kristoffer, Senior Sales Consultant bij JUC 

Over JUC 

Met onze oprichting in 2001 is JUC uitgegroeid tot de belangrijkste aanbieder van voortgezet juridisch onderwijs in Scandinavië. Ons huidige doel is om ons leiderschap uit te breiden en de voorkeursaanbieder te worden in heel Europa. Hoewel we al aanwezig zijn in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland en België, streven we verder dan deze grenzen. Deze spannende reis biedt jou een unieke kans om een centrale rol te vervullen en een significante impact te maken. 

Hoe kun je solliciteren? 

Stuur je LinkedIn-profiel of cv naar apply@juc.dk en vermeld "Sales Consultant" in de onderwerpregel. 

Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist Josephine Tranholm, +45 2834 7126. 

Sollicitaties worden doorlopend beoordeeld. We kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Solliciteer hier

Stuur je sollicitatie en CV naar apply@juc.dk

Meer weten?

Als eindverantwoordelijke van JUC in Nederland focus ik mij op de samenstelling en kwaliteit van onze Specialisten Netwerken, evenals de dynamiek tussen de professionals. Graag vertelt een van onze vakkundige Network consultants u meer over welk Netwerk bij u past.

Rick Ham

Rick Ham
Head of Office
Telefoon: +31 20 888 1027
E-mail: rh@juc.nl

Deel op sociale media

in
t
f