Sprekers

Terug

Guido Schipper

Advocaat / ervaren vastgoedjurist - GJ Legal Advocaten

Guido Schipper is een van de oprichters van GJ Legal Advocaten. Hij is na zijn studie begonnen als juridisch beleidsmedewerker bij een samenwerkingsorgaan van gemeenten. In 1996 is hij overgestapt naar de advocatuur en is hij zich gaan specialiseren in het vastgoed- en huurrecht. Als advocaat heeft hij diverse grote en middelgrote projecten op het gebied van bouw- en infrastructuur begeleid.

Guido krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Mede hierdoor is voor vele projecten een succesvolle afronding gerealiseerd. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de realisatie van een nieuwe woonwijk, de (ver)bouw van zorgvastgoed, het geven van een nieuwe toekomst aan industrieel erfgoed of infrastructurele projecten.

Guido is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA), de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en hij is lid van de Adviescommissie huurrecht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Guido is in het rechtsgebiedenregister van de NOvA geregistreerd als advocaat op het gebied van het vastgoedrecht en het huurrecht (met alles wat daarbij hoort) en hij is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA per registratie tien opleidingspunten te behalen.

Daarnaast zet hij zich graag in voor de atletieksport, als wedstrijdleider en jurylid van de Atletiekunie.