Sprekers

Terug

Jan-Pieter Vos

Advocaat - De Clercq

Jan-Pieter adviseert werkgevers over arbeid en ontslag. Als lid van het WOR-team staat hij daarnaast regelmatig ondernemingsraden bij. Met zijn onderwijservaring kan hij moeilijke materie zo simpel mogelijk uitleggen. Jan-Pieter geldt als één van Nederlands grootste experts op het gebied van de vakantiewetgeving en promoveert hier ook op.

Jan-Pieter studeerde Economie en Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn master Arbeidsrecht rondde hij in 2011 cum laude af. Van 2012 tot eind 2017 was hij advocaat bij verschillende kantoren. Van 2017 tot en met 2023 was hij docent Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit. Sinds 2024 werkt Jan-Pieter als advocaat bij De Clercq, waar hij zich bezig houdt met het (internationale) arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht.

Jan-Pieter heeft een uitgesproken liefde voor het arbeidsrecht. Hij verplaatst zich graag in zijn cliënten om het optimale resultaat te bereiken. Met zijn werkervaring in zowel de advocatuur als de wetenschap is hij in staat ingewikkelde problemen te analyseren en op te lossen. Simpel waar dat kan, complex als het moet.