Sprekers

Terug

Jurriaan Jansen

Advocaat / Partner - Norton Rose Fulbright LLP

Jurriaan is advocaat bij Norton Rose Fulbright en teamlid van gegevensbescherming, privacy en cyber security, evenals van internationale outsourcinggroep.

Jurriaan richt zich op cyber riskmanagement en adviseert internationale klanten over het beperken van cyberincidenten en de gevolgen daarvan. Jurriaan heeft cases afgehandeld in diverse sectoren, waaronder bij beursgenoteerde bedrijven, en werkt nauw samen met andere leden van een wereldwijd team.

Daarnaast houdt Jurriaan zich bezig met informatietechnologie, intellectueel eigendom en data protection. Hij adviseert cliënten over controversiële en niet-controversiële zaken met een focus op strategisch advies, technologiecontracten (inclusief outsourcing, SaaS en licenties), IP-licenties en naleving van data protection compliance.

Hij vertaalt commerciële afspraken naar contractuele termen en is in staat om vanuit operationeel en juridisch perspectief de impact van complexe eisen en omstandigheden in te schatten.

Jurriaan is bestuurslid van LES (Licensing Executives Society) en de Vereniging voor Auteursrecht en geeft regelmatig onderwijs en lezingen over licenties en gegevensbescherming.