29 januari 2023

De NOvA heeft een nieuw type juridische opleiding geaccrediteerd

Deel op sociale media

in
t
f

Het 'JUC Specialisten Netwerk' is al meer dan 20 jaar zeer gerespecteerd onder advocaten en juristen in Scandinavië. Het Specialisten Netwerk komt nu beschikbaar in Nederland en deelnemers hebben zich al aangemeld. In vergelijking met traditionele permanente educatie voegt het Specialisten Netwerk een nieuwe dimensie toe aan permanente educatie en behaal je 20 NOvA-punten per jaar – maar wat is een Specialisten Netwerk?

Een nieuwe aanpak van permanente educatie

Het Specialisten Netwerk van JUC is een uniek trainingsformat dat wordt aangeboden als alternatief voor de traditionele permanente educatie. Wanneer je deelneemt aan het Specialisten Netwerk krijg je een inspirerend juridisch forum dat zich richt op het bespreken en verkennen van dilemma's met betrekking tot recente rechterlijke uitspraken, en deel je deskundige kennis met specialisten, gebaseerd op de meest urgente juridische onderwerpen binnen een specifiek rechtsgebied.

De deelnemers van het netwerk hebben een oprechte interesse om ook hun professionele netwerk op te bouwen of uit te breiden, terwijl ze samen op een leerreis zijn. Het Specialisten Netwerk biedt een exclusief netwerkforum waar praktiserende advocaten en bedrijfsjuristen elkaar ontmoeten en samen een nog dieper begrip van hun rechtsgebied ontwikkelen.

Het feit dat de wet niet statisch is, betekent dat het mogelijk is om samen over meerdere jaren te evolueren. Terwijl je leert en op de hoogte blijft van nieuwe regelgeving in het gezelschap van ervaren specialisten, bouw je tegelijkertijd waardevolle professionele relaties op buiten je organisatie.

Unlock de vakkennis binnen het Specialisten Netwerk

Het Specialisten Netwerk wordt geleid door de netwerkleider die een formele autoriteit en expert is binnen het rechtsgebied. Hoewel de netwerkleider discussies op een hoog theoretisch en praktisch niveau faciliteert, spelen de deelnemers ook een actieve rol in het netwerk met betrekking tot het delen van hun kennis. "Elke deelnemer van het Specialisten Netwerk beschikt over een sterke, reeds bestaande, basis van juridische kennis en het heeft een positieve impact op de leerervaring, wanneer deze kennis word ingebracht. Dit zorgt voor een meer dynamische leerervaring", Lars Fogtmann, CEO van JUC.

Het DNA van het Specialisten Netwerk

Een belangrijk kenmerk in het DNA van het Specialisten Netwerk is dat deelnemers specialisten zijn die over substantiële kennis, ervaring en vaardigheden beschikken. Deelnemers zijn ambitieus en proactief om op de hoogte te blijven van de voortdurend evoluerende wetgeving. Deelnemers zijn ook gemotiveerd om een echte impact te hebben op de problemen die van invloed zijn op bedrijven of klanten, en ze erkennen de waarde van een professioneel netwerk.

Als gevolg van het hoge niveau van ervaring en deskundigheid binnen het netwerk is het een geweldige kans voor kandidaten, die moeite hebben om een juridische opleiding te vinden die overeenkomt met hun expertiseniveau. "Het netwerk wordt alleen aangeboden in een 'in-person' formaat, JUC biedt het netwerk niet in een online formaat aan omdat de substantiële waarde in het Specialisten Netwerk onmogelijk na te bootsen is via een scherm", Lars Fogtmann, CEO van JUC.

Meer weten?

Als eindverantwoordelijke van JUC in Nederland focus ik mij op de samenstelling en kwaliteit van onze Specialisten Netwerken, evenals de dynamiek tussen de professionals. Graag vertelt een van onze vakkundige Network consultants u meer over welk Netwerk bij u past.

Rick Ham

Rick Ham
Head of Office
Telefoon: +31 20 808 1860
E-mail: rh@juc.nl

Juridische netwerkgroepen met een hoog vakinhoudelijk niveau

Hier krijgt u niet alleen exclusieve netwerkkansen, maar ook de garantie van sprekers die nauw verbonden zijn met onze leden. Dit maakt ons netwerk sterker dan traditioneel onderwijs, als een dynamisch forum waar professionals samenkomen en ervaringen delen binnen het vakgebied.

Onze juridische netwerkgroepen belichten altijd actuele vraagstukken en perspectieven die voor de deelnemers relevant zijn. Vanaf de allereerste bijeenkomst nemen we uw input mee, waardoor de onderwerpen altijd aansluiten op de huidige en voortdurende ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Deel op sociale media

in
t
f