Netwerk

Specialisten Netwerk Arbeidsrecht

20

lectures

2650 EUR.

Deel op sociale media

in
t
f

Inhoud

Dit netwerk van Legal professionals is bedoeld voor iedereen die regelmatig met arbeidsrechtelijke kwesties te maken heeft, bijvoorbeeld: Advocaten, hoofden van hr-afdelingen en juridische afdelingen, hr-businesspartners, directieleden, directeuren, bedrijfsjuristen, of andere  professionals die te maken hebben met arbeidsrecht.

 

In dit netwerk van professionals behandelen wij actuele kwesties in de sector en delen wij praktische ervaringen over hoe er het verstandigst kan worden gehandeld vanuit het oogpunt van de verschillende betrokken partijen.

 

De netwerkleider is verantwoordelijk voor een deel van de inhoud op het netwerk. Daarnaast zijn er presentaties van zowel netwerkleden als externe sprekers. Als deelnemer aan het netwerk kunt u invloed uitoefenen op de inhoud, hetzij door relevante onderwerpen te kiezen, hetzij door geschikte sprekers voor te dragen. 


Lijst met onderwerpen voor volgend seizoen: 

  • Actuele Rechtspraak
  • Ervaringen met herstructurering in COVID-crisis
  • Klokkenluiders
  • Werknemers houding en gedragscode op de werkplek
  • Beoordeling van individueel ontslagrecht
  • Ziekteverzuim - ontslagfouten vermijden
  • Internet als plaats delict - ontslag wegens wangedrag en sociale media

 

Doel

Doel van het opleidingsnetwerk is een forum op hoog niveau te creëren en in stand te houden waar actuele onderwerpen, problemen en onderhandelingssituaties op het gebied van het arbeidsrecht op hoog niveau en met een praktische aanpak ten behoeve van de deelnemers worden besproken en waar werkbare "Best-case"-oplossingen voor concrete uitdagingen worden uitgewerkt. Dit netwerk van vakmensen heeft ook het doel praktische ervaringen uit te wisselen, nieuwe competenties en vaardigheden te ontwikkelen en vertrouwensrelaties en relaties tussen de deelnemers op te bouwen.

 

U verbetert niet alleen uw professionele knowhow, maar krijgt ook toegang tot gedegen, actuele en praktijkrelevante kennis uit de sector via een evenwichtig netwerk van belanghebbenden. Elk seizoen houden we vier effectieve en gerichte netwerkbijeenkomsten, die elk zes uur duren. Elke netwerkbijeenkomst omvat vijf uur voortgezette beroepsontwikkeling goed voor vijf PO-punten, dit betekent dat u aan het eind van onze netwerkbijeenkomsten in totaal twintig PO-punten heeft verzameld.


Doelgroep

Deze groep bestaat uit hoofden van hr-afdelingen en juridische afdelingen, hr-businesspartners, bedrijfsjuristen, directieleden, directeuren, bedrijfsjuristen, gespecialiseerde juristen voor arbeidsrecht van bedrijven die zich intensief met dit onderwerp bezighouden.


Zolang er plaatsen vrij zijn en er in het lopende seizoen ten minste twee bijeenkomsten plaatsvinden, is het mogelijk om zowel aan het begin van elk seizoen als tijdens het seizoen lid te worden van het netwerk. Deelname aan het netwerk is persoonlijk, zodat iedereen de kans krijgt om het netwerk optimaal te benutten. 

 

Materialen

Alle deelnemers ontvangen een map met de relevante documenten en materialen zoals presentaties, draaiboeken enz.

Officieel geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten

Meer weten?

Als eindverantwoordelijke van JUC in Nederland focus ik mij op de samenstelling en kwaliteit van onze Specialisten Netwerken, evenals de dynamiek tussen de professionals. Graag vertelt een van onze vakkundige Network consultants u meer over welk Netwerk bij u past.

Rick Ham

Rick Ham
Head of Office
Telefoon: +31 20 808 1860
E-mail: rh@juc.nl

Lees meer over de toonaangevende organisator van specialisten netwerken in Nederland

JUC is in 2001 opgericht als gespecialiseerde aanbieder van juridische trainingen. Wij bieden een breed scala aan cursussen, conferenties, seminars en netwerken.

Deel op sociale media

in
t
f